Vaakakarainen koneistuskeskus Mazak Mazatech FH-680

Kohde:
A6-19853-10
Nastola, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

Konetta käytetty vuoden 2023 puolella, nyt kytketty irti myyntiä varten. Huollettu vuosittain. Työkalunvaihtajaan tehty iso remontti vuonna 2023. Mukaan kaksi lavallista työkaluja, sekä työpiste, jossa useita metallisia työkalulaatikoita. Laatikoiden mahdollinen sisältö kuuluu kauppaan (ei poranteriä). Ostajan tulee purkaa kone poisvientiä varten. Myyjä auttaa lastaamisessa. Kone tulee purkaa ja viedä ulos 19 huhtikuuta mennessä. / Päivitys 21.3: Myyjä voi nostaa koneen kappaleita noutavan auton kyytiin 10-11.3. Näiden päivien ulkopuolella nosto tehdään ostajan kustannuksella.
Huutokaupan numero:
A6-19853-10
Sijainti:
Nastola, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.