Osta Klaravikista

Näin ostat Klaravikin sivuilla

Kiitos mielenkiinnostasi Klaravikia kohtaan! Täältä löydät lisätietoja kuinka ostaminen toimii. Löydät myös vastaukset yleisimpiin kysymyksiin kysymykset ja vastaukset -osiosta, tai voittaa yhteyttä myös meidän asiakaspalveluun

.

1Luo käyttäjätili

Kun haluat tehdä huutoja Klaravikissa, sinun tulee aluksi luoda käyttäjätili. Tilin luominen ei maksa mitään.

Rekisteröitymisen jälkeen sinulle lähetetään aktivoimislinkki sähköpostiisi. Klikkaa tätä linkkiä ja kirjaudu uudelleen sisään, niin kaikki on valmista. Voit tämän jälkeen tehdä huutoja. Käyttäjätili-osiossa näet helposti tämän hetkiset huutosi, sekä kohteet, jotka olet ostanut.

2Löydä kohteita ja tee huutoja

Huutokaupat-linkin alta löydät kaikki kohteet, jotka ovat tällä hetkellä myynnissä. Klikkaa kohdetta nähdäksesi lisätietoja ja kuvia. Jos haluat tehdä huudon, sinun täytyy kirjautua sisään, löytää haluamasi myyntikohde ja antaa haluamasi summa. Voit valita tavallisen huudon tai korotusautomaatin, joka tekee huudot puolestasi antamaasi maksimihintaan asti. Näet myös sisältyykö antamaasi huutoon arvonlisävero.

Huutojen tekeminen ei maksa mitään, mutta muistathan, että kaikki huudot ovat sitovia.

3Huutaminen

Klaravikilla on täysin läpinäkyvä huutomekanismi, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki jotka vierailevat sivustolla klaravik.fi, näkevät tämän hetkiset huudot. Kaikki rekisteröityneet käyttäjät voivat tehdä huutoja mihin vuorokaudenaikaan tahansa aina huutokaupan päättymiseen asti. Päättymisajankohta on ilmoitettu selvästi jokaisessa myyntikohteessa.

Jos myyntikohteeseen tehdään huuto, kun huutokauppaa on jäljellä alle kolme minuuttia, huutokauppaa jatketaan automaattisesti kolmella minuutilla. Tällä halutaan antaa kaikille huutajille mahdollisuus tehdä vastatarjous. Tämä on normaali tapa verkkohuutokaupoissa ja sitä voi verrata paikan päällä käytävien huutokauppojen "ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta" fraasille. Emme suosittele, että odotat viime sekunneille tehdäksesi huudon, jotta esimerkiksi internetyhteyden mahdolliset ongelmat voivat aiheuttaa viiveen huudon läpimenossa ja siten huutosi saattais myöhästyä huutokaupan päättymisestä.

4Huutokauppamaksu

Huutokauppamaksu lisätään jokaisen myyntikohteen laskuun. Näet maksun suuruuden 

5Voitat huutokaupan

Olet voittanut huutokaupassa olleen kohteen, jos sinulla on korkein pohjahinnan ylittänyt huuto. Näet oman tilanteesi aina huutokauppasivulta. Jos pohjahintaa ei ole saavutettu, Klaravikin edustaja on sinuun pian yhteydessä ja voitte neuvotella kauppahinnasta. Muistathan, että kaikki Klaravikin sivuilla annetut huudot ovat sitovia, riippumatta siitä onko pohjahinta saavutettu vai ei.

Kun olet voittanut huutokaupan, tai päässyt kauppoihin neuvottelutilanteessa, voit maksaa laskun "Omat ostot" -osiossa.

6Maksaminen

Maksusi pitää olla tullut perille ennen kuin voit noutaa ostamasi kohteen. Voit maksaa suoraan suoraan verkkopankin kautta, tai voit ladata myös laskun.

7Milloin voit noutaa ostamasi kohteen?

Kun olet maksanut, tulet saamaan Klaravikilta tarkat nouto-ohjeet.

On ehdottoman tärkeää, että sovit noutoaikataulusta ennen kuin käyt noutamassa ostamasi kohteen. Jos noutoajankohtaa ei ole sovittu etukäteen, saattaa olla, että nouto ei onnistu ja joudut saapumaan uudestaan.

Ethän unohda, että tehdessäsi noutoa, sinulla ostajana on oikeus, mutta myös velvollisuus tarkistaa ostamasi kohteen kunto ja miten se vertautuu huutokaupassa olleeseen myyntiselosteeseen. Jos kohde ei vastaa odotuksiasi, älä vie sitä noutopaikasta pois, ennen kuin olet ottanut meihin yhteyttä.

8Nouto

Klaravikissa myytävät kohteet myydään toimeksiantona niin suurempien yhtiöiden kuin pienyritystenkin toimesta. Klaravikilla ei ole omaa varastoa ja ostaja noutaa kohteet myyjäasiakkaan luota.