Tietoja Klaravikista

Markkinapaikka koneille, työkaluille, laitteille ja ajoneuvoille

Tietoja Klaravik

Klaravik on Pohjoismaiden suurin huutokauppa koneille, laitteille ja ajoneuvoille. Joka viikko löydät paljon mielenkiintoisia myyntikohteita osoitteessa klaravik.fi

Klaravik tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden ostaa käytettyjä koneita, laitteita, työkaluja ja ajoneuvoja helposti, turvallisesti ja oikeaan hintaan. Tavoitteenamme on tehdä kaikista kaupan osapuolista tyytyväisiä. Myyjäasiakkaillemme.

Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa Klaravikilla on yhteensä yli 500000 rekisteröitynyttä huutajaa ja huutokauppasivumme saavat yli 30 miljoonaa katsontakertaa vuosittain.

Klaravik on toiminut Suomessa vuodesta 2024 alkaen ja on aiemmin vahvistanut jo jalansijan Ruotsissa, sekä Tanskassa. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja huutokauppavälittäjämme toimivat paikallisesti ympäri maata. Klaravik kuuluu hollantilaiseen TB Auctions -konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista nettihuutokauppatoimijoista. Konsernin kaikilla huutokauppasivustoilla myydään 2,9 miljoonaa eri kohdetta vuosittain, saa 30 miljoonaa sivustovierailua joka kuukausi ja työllistää lähes 1000 ihmistä. Konsernin huutokauppabrändeihin kuuluu Klaravikin (Suomi/Ruotsi/Tanska), lisäksi muun muassa Vavato (Belgia), Troostwijk (EU), Auksjonen (Norja), PS Auction (Ruotsi) ja BMA (UK). Kaikilla TB Auctionsin toimijoilla on kiertotalous ja sen mahdollistaminen liiketoiminnan keskiössä.

Jos haluat ostaa Klaravik.fi:stä, voit rekisteröityä ja luoda käyttäjätilin ilmaiseksi. Jos olet kiinnostunut myymään Klaravikissa, voit olla yhteydessä huutokauppavälittäjiimme lähellä sinua.

MEIDÄN HAKUSANAMME

Lähellä - Lähellä ostajia netin välityksellä ja lähellä myyjiä huutokauppavälittäjiemme avulla. Lähellä, niin kuin henkilökohtaisesti. Lähellä, niin kuin helposti saavutettavissa. Lähellä kaupankäyntiä.

Helposti - Helppoa myyjille ja helppoa ostajille. Meidät tavoittaa helposti ja olemme helppoja yhteistyössä.

Nopeasti - Meidän kautta myyminen ja ostaminen on nopeaa.