Pystysuuntainen koneistuskone Hartford PRO-1000

Kohde:
A6-19853-48
Nastola, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

Vuoden 2023 loppuun asti käytössä ollut kone. Huollettu säännöllisesti. Mukaan kolme kuormalavallista työkaluja, manuaalit, sekä työpiste, jossa metallinen työpöytä, sekä metallilaatikosto. Myyjä voi auttaa lastaamisessa. Päivitys 21.3: Kone tulee noutaa 10-11.4. Myyjä voi nostaa koneen noutavaan autoon, mutta ostajan tulisi olla paikalla valmistelemassa kone kuljetusta varten.
Huomiot:
Käytetty, mutta toimintakuntoinen. Ei tiedossa olevia vikoja.
Huutokaupan numero:
A6-19853-48
Sijainti:
Nastola, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.