Pyöräkaivinkone Terex TW110

Kohde:
A6-19853-129
MYNÄMÄKI, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

Indexator RT30B- pyörittäjä, Probo-ohjaus, omilla kahvoilla, Keskusrasvari SKF (myös tiltissä), Tankkauspumppu, Taittopuomi, tyvitaitto, VA-puomi, Puomissa lisähydrauliikka, vasaralinja, Työvalot ja varoitusvilkut, Ikkunoissa tummenuskalvot, Uudet lokasuojat, Parloc, Tassut ja puskulevy, Polttoaine lisälämmitin, Webasto, Ilmastointi, automaattinen, Ilmapenkki, lämmitin, Takakamera omalla näytöllä, Varusteet: luiskakauha, kaapelikauha ja asfalttileikkuri,
Huutokaupan numero:
A6-19853-129
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.