Puutavaranosturi Loglift F140ZT 9.5 + HiCab

Kohde:
A6-19855-15
PARKANO, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

Toimiva, suoraan käytöstä. Jatkeen ketjut ja liu’ut vaihdettu syksyllä 2023. Ulottuma 9.5m, siirtopuomissa sisäpuoliset letkut+HPL. Hytti HiCabE 2-vipusähköohjaus, vesilämmitys, kattomajakka. Bucher sähköinen säätötilavuus, kaksitoiminen nosto. Tukijalkaventtiili PVG32 6-karainen hytin nostolla, tukijalka riippuu suoraan alaspäin. Kahmari X53 ja rotaattori GV12SAY. Intermercato-vaaka. Hytissä LED valopaneeli ja siirtopuomissa 2 kpl LED, hytin alla 2kpl LED.
Huomiot:
Huollettu säännöllisesti, sähköinen huoltokirja.
Huutokaupan numero:
A6-19855-15
Sijainti:
PARKANO, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.