Kylmäkuljetusauto Mercedes-Benz Ateco

Kohde:
A6-19853-14
ILVESJOKI, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

Hyvässä kunnossa oleva kylmäauto. Vak Pak, eristetty säiliö. Eristetty jäähdytysosasto, sisämitat s. 6.45, l. 2.49, h. 2.10, jäähdytyskone lumikko 45D+, manuaalivaihteisto, PL nostolaite Zepro 1500 kg radiolla, katsastus voimassa 17.4.2024 asti, mutta on tällä hetkellä käytöstä poistettu. Diesel lämmitin ja hydraulinen nostin. Omamassa 8800kg. Suurin sallittu kokonaismassa tieliikenteessä 15000kg.
Huutokaupan numero:
A6-19853-14
Sijainti:
ILVESJOKI, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.