Karhotin / Pöyhin Fransgård TI6000

Kohde:
A6-19859-57
Karkkila, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

Työleveys: 4,6 - 6,2m. Kuljetusleveys 2,8m.
Tehontarve 30kw/40hv. Roottorin halkaisija 1,95m. Roottorit 2kpl.
Vetolaite on kääntyvä, ja kone asettuu työskentelyasennossa automaattisesti hinattavana toimivaksi. Maasta nostettaessa kone myös lukittuu automaattisesti kuljetusasentoon.
Koneessa on yhteensä neljä tukipyörää, joilla on hyvä kantokyky. Voidaan karhottaa joko keskelle tai sivulle, kun roottorien pyörimissuuntia ja runkoa käännetään. Roottorien etäisyyttä voidaan säätää hydraulisesti, minkä ansiosta karhon leveyden saa sovitettua korjuukoneelle sopivaksi, ja se mahdollistaa myös kahden pienemmän karheen tekemisen yhdellä ajokerralla.
Kone muuttuu karhottimesta pöyhimeksi, kun piikkiakselit lukitaan ja roottorit kallistetaan etukenoon, jolloin ne heittävät heinän levälleen.
Mahdollista saada lastausapua paikanpäällä.
Huomiot:
Käytetty, ei tiedossa olevia vikoja. Kaksi pientä hitsauspaikkaa tehty runkoon.
Huutokaupan numero:
A6-19859-57
Sijainti:
Karkkila, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.