Kääntöaura Överum CV 398 H

Kohde:
A6-19859-61
Karkkila, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

Aura on 3-pistekiinnitteinen. Kaikilla kolmella teräparilla on hydraulinen laukaisulaite. Kääntölaitteen sylinteri voidaan kytkeä joko yksi tai kaksitoimiseen työkonehydrauliikan ulosottoon. Viilun leveyssäätö 30, 35 tai 40cm. Mahdollista saada lastausapua paikanpäällä.
Huomiot:
Käytetty, mutta toimiva. Muutamassa kiekossa ihan pientä väljää. Kahdesta uusittu navat. Kuvissa muut mahdollisesti näkyvät tavarat eivät sisälly kauppaan.
Huutokaupan numero:
A6-19859-61
Sijainti:
Karkkila, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.