CNC Sorvi Okuma LT-10 MY

Kohde:
A6-19853-16
Nastola, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

- Toinen moottori käy mahdollisesti hieman hitaalla, mutta konetta on käytetty vuoden 2023 loppuun asti tuotannossa. - Mukaan lastunkuljetin - Koneen vieressä näkyvä häkki ei kuulu kauppaan - Mukaan yksi irrallinen metallilaatikosto ja sen laatikoissa olevat tarvikkeet (ei poranteriä), sekä metallinen työpöytä ja manuaaleja. - Kone on kytketty irti 2024 poisvientiä varten Päivitys: Kone tulee noutaa 10-11.4. Myyjä voi nostaa koneen noutavaan autoon, mutta ostajan tulisi olla paikalla valmistelemassa kone kuljetusta varten.
Huomiot:
- Toinen moottori käy ehkä hieman vajaalla, mutta konetta on käytetty tuotannossa 2023 vuoden loppuun asti
Huutokaupan numero:
A6-19853-16
Sijainti:
Nastola, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.