CNC Sorvi Mazak Quickturn 20N

Kohde:
A6-19853-11
Nastola, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

- Kone ollut käytössä 2023 loppuun asti. Mukaan kaksi työkalulaatikkoa, jossa toisessa työkaluja (laatikossa mahdollisesti olevat poranterät ei kuulu kauppaan). - Mukana tulevissa manuaaleissa vuosimalliksi mainittu 1985. - Mazatrol CAM T-2 - Mukaan lastunpoistaja - Kone kytketty irti 2024 poisvientiä varten Päivitys 21.3: Kone pitää noutaa 10-11.4. Myyjä voi auttaa noutavaan autoon nostamisessa, mutta ostajan tulee olla paikalla valmistelemassa kone nostoa varten.
Huutokaupan numero:
A6-19853-11
Sijainti:
Nastola, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.