CNC Sorvi Mazak Integrex 200Y

Kohde:
A6-19853-121
Nastola, FI

Nouto sopimuksen mukaan

Tämän hetken tarjous
Tila
Aktivoi automaattinen tarjous
Suositeltu

Tästä kohteesta

- Koneen ohjausjärjestelmässä suurempaa vikaa ja vaatii ison remontin. Konetta on tosin käytetty vuoden 2023 loppuun asti, mutta vajavaisesti. - Mazatrol 640MT - Mukaan kaksi lavaa työkaluja (ei poranteriä), käyttöohjeita englanniksi ja suomeksi. Päivitys: 21.3: Kone pitää noutaa 10-11.4. Myyjä voi nostaa koneen noutavaan autoon, mutta ostajan pitää olla paikalla valmistelemassa kone nostoa varten.
Huomiot:
Ohjausjärjestelmässä vikaa ja vaatii ison remontin
Huutokaupan numero:
A6-19853-121
Sijainti:
Nastola, FI
Myyjänä:
Myyjänä yritys

Kohteen tekniset tiedot

Tärkeää tietoa

Huutokauppavälittäjämme käy läpi myytävän kohteen ja kokoaa tiedot yhteen myyjältä sen kunnosta ja käytöstä. Varsinaista teknistä tarkastusta ei suoriteta, joten ostajana sinulla on velvollisuus tehdä arvio kohteesta annettujen tietojen, kuvien ja mahdollisen videon avulla.

Sinulla ostajana on velvollisuus tarkastaa kohde noutohetkellä. Jos ostamassasi kohteessa on merkittävää eroa siihen mitä huutokauppasivulla selostettiin, ota Klaravikiin yhteyttä ennen kuin viet kohteen sen myyntipaikasta. Kohteen siirto pois myyntipaikalta ostajan toimesta tulkitaan kaupan hyväksymiseksi. Lue lisää huutokaupan käyttöehdoista.