Om Klaravik

Marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon

Klaravik är Nordens största onlineauktion för maskiner, verktyg och fordon. Varje vecka hittar du mängder av intressanta auktioner på klaravik.fi.

Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt.

I Norden (Sverige, Danmark och Finland) har Klaravik totalt över 500 000 registrerade budgivare och våra auktionssajter har årligen fler än 30 miljoner sidbesök.

Klaravik finns sedan 2024 i Finland och har sedan tidigare också verksamhet i Sverige och Danmark. Vårt finska huvudkontor ligger i Tammerfors och våra mäklare finns lokalt baserade i olika delar av landet. Klaravik är också en del av den nederländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter närmare 1000 personer. I koncernen ingår auktionsvarumärkena Klaravik (FI/SE/DK) Vavato (BE), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auction (SE) och BMA (UK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vill du bli kund kan du kostnadsfritt registrera ett köparkonto. Är du intresserad av att sälja något på Klaravik är du varmt välkommen att kontakta din lokala auktionsmäklare.

VÅRA LEDORD

Nära – Nära köparna via webben och nära säljarna via våra lokala auktionsmäklare. Nära i betydelsen av personliga. Nära som i lätta att nå. Nära till affären helt enkelt.

Enkelt – Enkelt för säljarna att sälja, och enkelt för köparna att köpa. Vi är enkla att komma i kontakt med och enkla att ha att göra med.

Snabbt – Det ska gå snabbt att sälja och köpa hos oss.